MORTEN GRAU MØLLER, Træ- og isskulptør

WORKSHOP – IS OG TRÆ

Den transparente is som materiale til skulpturer har optaget mig i over tyve år. Det går hurtigt i forhold til at skabe skulpturelle former på kort tid. Jeg holder meget af at formgive i isen på offentlige steder. Her er der mulighed for at vise processen fra ide til den færdige isskulptur. Isen har altid været et eventyrligt materiale, som jeg holder meget af. Der er mange muligheder og udtryksformer forbundet med isskulpturer.

Ligeledes har jeg arbejdet med den klassiske eg i mange år. Mit udtryk er non-figurativt. Jeg holder meget af den skjulte fortælling, som kommer frem, når den abstrakte form arbejdes frem.

Jeg har skabt en del sneskulpturer siden 1998 og har siddet i den internationale jury i Frankrig for sne og iskunst.

Skriv et svar