LEA GRAU MØLLER, skulptør

Workshop og udstilling i Skulpturværkstedet med tre kunstnere

Lea’s inspiration til udtryk i leret kommer af en dyb, indre kreativitet og en følelse af forbundethed med materialet. Inspirationen finder hun ved at dykke ned i det umiddelbare møde med kunsten og være åben for den strøm af energi og idéudveksling, der sker.

Inspirationen kommer ved at fordybe mig i en periode, være undersøgende og nysgerrig: hvad var den tids strømning? – og hvad kom det af? – hvem blev trukket frem som kulturbærere og -brydere? og hvorfor?
Inspirationen finder jeg ved at være åben i den verden, som jeg selv er en del af og den tid, som jeg indgår i. Jeg kigger frem og forsøger at forholde mig til, hvad det er for en verden, som vi giver videre til vores børn – set i et kærligt men kritisk lys.

Lea Grau Møller, skulptør

 

www.leaunika.dk