HANNE MATTHIESEN, billedkunstner og keramiker

Workshop ‘Sans & Samling’ – ‘Kunstbod’, begge Langør havn – ‘Keramik’, udstilling hos Skulpturværkstedet

Jeg er uddannet keramiker og billedkunstner fra Aarhus Kunstakademi. Jeg har haft kunsten som min levevej i mere end 30 år, modtaget priser i ind- og udland og udstillet verden over, fra Tokyo og Nuuk til New York og Berlin.

Med base i mit atelier G13 – Paper and Clay ved Risskov, arbejder jeg som kunstner, kurator og frontløber for en række danske og nordiske kunstprojekter.

I min kunst er jeg inspireret af det flygtige, det ubestandige og foranderlige. For naturen er i konstant bevægelse. Vi indgår i et evigt kredsløb fra fødsel til død – til nyt liv. Altid på vej og i forvandling. Fra dag til nat, fra en form til en anden.

Det kunstneriske er enkelt og subtilt. Værkerne er præget af symboler, rytmer, cyklusser og forankret i en understrøm af spørgsmål til livet og eksistensen. Lavmælt, men insisterende. Som vanddråbens dryp, der langsomt udhuler klippen.

www.hannematthiesen.dk

www.instragram.com/hannematthiesen.dk

mail: mailto:hannematthiesen@gmail.com

mobil: +45 2147 187