FEM KUNSTNERE

Udstillingen ‘Fem kunstnere’

Ulla Fredsøe
Uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København og på Århus Kunstakademi. Min motivverden er om sommeren akvarel i Samsøs natur, hvor inspirationen hentes i landskaber og blomster og om vinteren collage af papir med forskellige strukturer.
ULLA FREDSØE GALLERI – tlf. +45 3060 3376 – ullafredsoe.dk

Brita Jeppesen
Uddannet tegner, grafiker fra Danmarks Designskole. Jeg arbejder fortrinsvis med grafik og tegning. Der er en uforudsigelighed og “ustyrlighed” i arbejdet med grafik, som på en gang udfordrer til præcision og inviterer til leg og umiddelbarhed. Derfor bliver jeg aldrig træt af at arbejde med det grafiske udtryk.
Staldgalleriet – tlf. +45 3331 1087

Lotte Buur
Jeg er selvlært billedkunstner og arbejder med acrylmaleri og skulpturer i keramik, plast mm. Måske maler og skulpturerer jeg netop for at give udtryk for det, der ligger inde imellem ordene, noget jeg kan fortolke på flere måder – noget der taler tilbage til mig.
Instagram: lottebuurart 

Mette Sonne
Jeg er udannet på Århus kunstakademi på blandform og maleri. Naturen og dens materialer betyder meget for mig både i form og farver. Også havet med dets lyde og bevægelser inspirerer mig i høj grad.

Marianne Ellekjær
Farven er drivkraften i mine billeder. Farverne tiltrækker eller kommer på kant af hinanden. En bevægelse går i gang og sammenhængen opstår – det er farvernes magi!
mariannetrudi50@gmail.com