Eksperimenterende Maleri

Med billedkunstner Mette Rishøj.

Tid: 26. – 28. juni 2019, kl. 10.00 – 15.30.

Sted: Observatoriet, Nørreskiftevej 17 (ved Ballen færgehavn)

 

Har du lyst til at udvikle dit maleri eller tage hul på din lyst til at male? Tør du male himlen lyserød? Drømmer du om at komme gennem nåleøjet til en censureret udstilling – eller elsker du bare at prøve nye ting? Så er denne workshop noget for dig,

Vi skal arbejde med forskellige maleteknikker, der skaber eksperimenterende malerier. Vi bruger Posca Tuscher, projektor, tryk- og drypteknikker, malertape etc.

Du vil blive introduceret til mange teknikker og få masser af individuel sparring og udfordring. Du vil få mulighed for at arbejde meget intenst med dine værker, og dermed samle ny inspiration. Udgangspunktet er hvor DU er i dit maleri.

Begyndere, let øvede og erfarne er velkommen.
Eneste forudsætning for at deltage er, at du har lyst. Teknikkerne giver mulighed for at alle kan være med.

Materiale
Medbring lærred, evt. flere – det kan også være arbejder, som du allerede er i gang med. Vi maler med akryl, så det skal du også medbringe samt malertape og evt. Posca Tuscher.

Kom meget gerne med et eller flere fotos af noget, du kunne tænke dig at bruge som oplæg til et maleri, gerne noget med lige linjer fx en bygning el lign. Dette er ikke et krav. Vi skal nok finde på noget, du kan male. Vi skal både udfordre os selv og have det sjovt!

Min. deltagere: 7

Max. deltagere: 15

Man kan vælge at deltage på workshoppen i 2 eller 3 dage – dog er det nødvendigt, at alle deltager i første undervisningsdag d. 26. juni.

Pris for workshop, inkl. frokost, kaffe og the er for 2 dage: 1.000 kr. – for alle 3 dage er prisen: 1.500 kr.

Køb din plads på workshoppen her

 

OBS! Alle workshops afsluttes med en fernisering kl. 16.00 – 17.00 på undervisningsstedet.

 

OM KUNSTNEREN