CAMILLA EMANUEL MØRK, arkitekt

Udstillingen ‘Verdens Arkitektur’.

Min passion for tegning begyndte tidligt, da jeg først opdagede skitsering og maleri. Min oldefar var kunstner. I hele min barndom ville vi sidde sammen og udforske universet af kunstnerisk udtryk. I min voksenalder har min fascination med arkitekturen spillet en større rolle i min kunst. Samtidig tog jeg eksamen som arkitekt ved Arkitektskolen i min hjemby Aarhus i 2019.

Jeg grundlage Hello Sketch på instagram i 2017, med håndlavede tegninger og skitser. Arkitektur er naturligvis et stærkt fokus i Hello Sketch-universet, og jeg tegner de fleste illustrationer på farten, når jeg rejser ud verden og oplever nye bygninger, byliv og arkitektur. Fra berømte ikoniske arkitektoniske mesterværker til små detaljer i en bygnings facade.

Jeg tror på vigtigheden af ​​at forstå og kommunikere arkitekturen med få og enkle linjer. Disse få linjer viser konceptet og er nemme at læse for alle.

Gennem Hello sketch har jeg samarbejdet med Solomon R. Guggenheim Museum i New York og er også blevet postet på British Museums instagram med en af ​​mine tegninger. Jeg har lavet mange private bestillinger, og Hello Sketch prints sælges i begrænsede udgaver og som originaler.

www.hellosketchshop.com

mail: hellosketch1@gmail.com

Tlf.: +45 61273262