AKSEL RIBER NIELSEN, portræt- og figurativ maler

Udstillingen ‘Mennesker, natur og bevægelse’ samt ‘Live portrætmaleri’

 

Jeg er en kunstner fra Amager, der maler portrætter, personer, dyr, sport og natur. Jeg har en kreativ baggrund fra diverse københavnske tegneskoler og Kunsthøjskolen i Holbæk i min ungdom, en uddannelse fra Danmarks Designskole og som art director/tekstforfatter mm. i reklamebranchen.

I februar 2019 vandt jeg titlen som Danmarks Bedste Portrætmaler på DR1. Min stil er figurativ og ekspressiv. For mig er det lige vigtigt, at der er en umiddelbar genkendelse i motivet/portrættet og en god energi i både farvevalget, penselstrøgene og strukturen. Mine værker bliver ofte bedst ved nogle hurtige maleprocesser, og jeg arbejder derfor (endnu) kun med akrylmaling. Til daglig arbejder jeg som konsulent inden for kampagner og markedsføring i Manova A/S.

 

 

www.instagram.com/akselriber

mail: akselriber@gmail.com

mobil: +45 51501742